Eva i ja

je portal za svesne, srećne i zadovoljne osobe koji biraju zdravije stilove života.

U našem magazinu možete čitati nove tekstove o životu, zdravlju, ishrani, poznatima, putovanjima, modi, kulturnim i zabavnim događajima… Tu su i zdravi recepti, kao i preporuke za negu lica, tela i kosu u skladu sa zdravijim načinom života, dugovečnosti i naravno, očuvanju okruženja i prirode.

Saveti o zdravijoj ishrani

Zašto zdravije? Zato što je drugih ionako previše! U našem magazinu možete saznati više o zdravijim obrocima i ishrani, više nego u drugim magazinima i novinama, jer nismo komercijalno orjentisani prema industrijama, niti velikim proizvođačima! Otvoreno pišemo o skrivenim šećerim, aditivima i konzervansima u ishrani, a dajemo vam i preporuke kako nezdrave sastojke lako zameniti zdravijim.

Ručajte sa Evom!

S nama sarađuju i poznati nutricionisti, lekari i savetnici za zdravu ishranu. Svakog utorka delimo zdrave i jednostavne recepte koje spremaju najpoznatiji promoteri zdrave hrane i ne-kuvanja u celom regionu bivše Jugoslavije.

Život

Stalna potraga za srećom i boljim životom, uključuje i stalni rad na sebi, svojim unutrašnjim stanjima, nemirima, strahovima i naravno, stresu. Zbog toga čitaocima magazine „Eva i ja“ preporučujemo radionice i seminare u celom regionu na kojima mogu da unapređuju svoja znanja, usavršavaju veštine ili otklanjaju svoje strahove i jačaju slabosti!

Putujte sa Evom!

Ništa nas ne upotpunjuje toliko koliko putovanja! Putovanja su spoj lepote, uživanja i emocija koja hrane sva čula. Utisci s putovanja daju nam snagu i energiju da se izborimo sa svakodnevnim stresom i rutinom.

Putujete sa Evom u Škotsku, Grčku, Hrvatsku ili Maldive.

Zdravlje

Saznajte više o prirodnom lečenju, floriterapiji, terapiji muzikom i bojama…

Kako ojačati imuni sistem, podići gvožđe i hemoglobin na prirodan način? Šta je floriterapija, kako joga menja ceo život i kakve navike imaju stogodišnjaci?


Koje namirnice nas podmlađuju, a koje čine starijim – čitajte u magazinu „Eva i ja“.

Uređenje prostora

Bez obzira na to da li želite da sredite terasu, dvorište potkrovlje ili ceo stan, magazin „Eva i ja“, svakog četvrtka vam donosi nove ideje kako da, na najekonomičniji način, uredite prostor kao iz kataloga! Sredite kupatilo, kuhinju i dečju sobu na najjednostavnji način, a terasu pretvorite u malu oazu mira i uživanja. Saznajte kako da od prirodnih materijala sami napravite suvenire, ukrase, slike i poklone za najraznovrsnije prilike, a koji će izgledati kao da su kupiljeni u najskupljim prodavnicama.