Fotografija i video produkcija

Ljubitelji fotografije i amateri fotografije mogu napraviti divne i veoma dobre fotografije, ali za slikanje proizvoda, usluga, a posebno detalja u poslu, kao što je dobra atmosfera u restoranu, na radnom mestu ili u hotelu, važno je „imati zanat u rukama.“

Naši fotografi imaju i obrazovanje i iskustvo koje su sticali u dnevnim novinama, magazinima ili na projektima u zemlji i svetu. Specijalizovani su za različite oblasti: slikanje hrane, modne fotografije, portrete, događaje… Za vas ćemo izabrati fotografa koji najviše odgovara vašem poslu i potrebama.

Isto je i sa profesionalnim snimateljima i video produkcijom koja vam treba. Članovi našeg tima, imaju značajno filmsko i TV iskustvo u emisijama, filmovoma, serijama, serijalima i reklamama koje gledate svakoga dana. Vaše želje i potrebe, profesionalni snimatelji, producenti i direktori fotografije, pretvaraju u film, reklamu, video zapis ili set reprezentativnih fotografija na koje ćete sa zadovoljstvom i velikom radošću staviti logo kompanije ili svoj potpis!